Cautare

5316 de rezultate pentru "program ikea 24 05 2010" (2.74 secunde)
Cu program de guvernare pus pe hartie, candidati si aspirant la functia de premier validat, PSD-ului si PC-ului nu le-a mai ramas, sambata, la Congres, decat sa-si prezinte colectia de promisiuni pentru toamna electorala, dintre acestea nelipsind case, salarii si pensii marite si impozite mai mari pentru bogati.
Eduard Florea, director executiv al Directiei Finante Locale din cadrul Primariei Oradea, ne-a declarat, in cadrul unui seminar organizat recent, ca acest program exista doar pe hartie.
In acest sens, seful Executivului a precizat ca primele semnale legate de derularea acestui program sunt pozitive. "Eu cred ca e un program care va avea doua efecte pozitive.
Bugetul pe 2010 pentru acest program este de 600.000 de lei. Al doilea program finantat este Programul national multianual pe perioada 2002 - 2012 pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului, cu un buget de 1.000.000 de lei pentru acest an.
In perioada 15-24 februarie, colectorii autorizati s-au inscris in program la Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).
Program de contabilitate ilicit la Ministerul Sanatatii (Autori:
Guvernul japonez a anuntat, luni, un program de relansare de cel putin 20 de miliarde de euro pentru sustinerea economiei si combaterea efectelor aprecierii yenului.
Colectorii doljeni intra in program, desi stiu ca vor avea mult mai putine solicitari. ... Nu vom mai avea explozia care a fost in 2010, cu 190.000 de masini pe care le-am scos din circulatie.
Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
Anul 2013 a fost un an special pentru mine pentru ca am avut sansa sa fiu aleasa intr-un program IVLP al Guvernului american, program intensiv de training in Statele Unite ale Americii, in mai multe orase, pe Sanatatea femeii.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat azi, in urma discutiilor avute cu FMI, ca Legea bugetului pentru 2010 trebuie adoptata pana pe 10 decembrie, cand delegatia Fondului va face o noua evaluare a economiei romanesti.
Libertatea publica articolul "Guvernul Boc - guvernul Pinocchio", in care inventariaza trei promisiuni facute de Guvern in 2010. ... In virtutea promisiunilor anuntate de primul ministru, mii de tineri au asteptat luni bune ca Guvernul sa dea viata acestui program considerat drept solutie salvatoare intr-o perioada dificila pentru micile companii.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Dar altfel, 2012 va fi un an mult mai rau ca 2011, datoria publica va creste, bani pentru indexarea pensiilor si revenirea la salariile bugetare din 2010 nu vor exista.
Din cauza sumelor uriase, acestea risca sa fie oprite pana in 2010, apreciaza Ministerul Economiei. ... Termocentralele Turceni, Rovinari si Isalnita risca sa fie inchise pana in 2010 din cauza sumelor uriase pe care trebuie sa le cheltuiasca pentru alinierea la standardele UE.
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Cheltuirea acelor bani fara punerea lor la loc a fost o eroare de decizie Intr-un interviu acordat HotNews.ro in februarie 2010, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a afirmat ca banii au fost cheltuiti legal, insa "problema este ca exista in stoc o lichiditate, in trezorerie, care a fost cheltuita si nu a mai fost refacuta".
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
google-analytics.com